WEEKEND ROMANTIC la SINAIA

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea Casa Iris de 4 ★★★★ stele din Sinaia, in Romania, iar tarifele incep cu 108 € … Pachet / 2 persoane / camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0244.310.143 .

Casa Iris 4*** se afla pe Drumul Cota 1400, la numai 500 de metri de telegondola din Sinaia.

Punctul principal de interes turistic, in afara frumusetii naturale a locului si a sporturilor montane specifice fiecarui anotimp, il constituie Castelul Peles, construit in secolul XIX de regele Carol I, in stilul german neo-renascentist. Puteti vizita cele 160 de camere, colectii nepretuite de arta, arme, tapiserii si mobilier.

O alta atractie turistica a statiunii este Manastirea Sinaia, care a dat numele orasului. Aceasta a fost construita in anul 1695 de catre nobilul Mihail Cantacuzino in urma vizitei acestuia in tara Sfanta, la muntele Sinai. Construita in stilul brancovenesc, este astazi un valoros muzeu de arta religioasa.

Pentru drumetii, puteti lua intai telecabina, care face legatura dintre centrul orasului si platoul superior al muntilor Bucegi. Acesta este punctul de plecare pentru majoritatea traseelor montane.

Pachetul include  :

  • 2 nopti de cazare cu mic dejun
  • Reducere 10% la restaurantul hotelului
  • Tratatie surpriza in camera, cos cu fructe
  • Acces la centrul mini-spa(sauna,jacuzzi,fitness)
  • Parcare gratuita, acces gratuit internet wireless

Taxele se achita separat la receptie !

 

TARIF : 108 EURO / PACHET / 2 PERSOANE  / CAMERA  DUBLA

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.310.143 .