Vila Select, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Select de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Predeal este de 50 locuri in 25 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 60 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Pentru a va oferi o vacanta perfecta, Vila Select va pune la dispozitie numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, incepand cu facilitatile existente in cadrul vilei, restaurant, club, sala de jocuri si biliard, fotbal de masa.

Iubitorii de drumetii montane pot porni de la Vila Select spre masivul Piatra Mare, masivul Postavaru sau catre muntii Bucegi, catre Cascada Tamina, Pestera de Gheata din masivul Piatra Mare sau Canionul Sapte Scari. Aici puteti redescoperi placeri pe care le-ati uitat, precum si drumetii prin padure, plimbari cu bicicleta in aerul curat de munte.

Sala de conferinte si sala de training se afla la dispozitia firmelor care doresc sa combine utilul cu placutul într-o iesire la munte, la Predeal.

Facilitati camere: baie proprie cu cabina de dus, acces internet, TV color + cablu, frigobar, telefon, balcon

Restaurant SELECT***

Va invita sa serviti o gama variata de sortimente cu specific românesc si vânatoresc în cadrul vilei sau pe terasele amenajate în cadrul complexului turistic.

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.456.579, via E-Mail la info@vila-select.ro, on-line accesand pagina de prezentare Vila Select, Predeal .