Vila Liliacul, Jupiter

Jupiter, Litoral

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Vila Liliacul de 3 ★★★ stele din Jupiter, in Romania, iar tarifele incep cu 389 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Vilele ,,Liliacul” 3 stele sunt situate in zona centrala a statiunii Jupiter, in vecinatatea Hotelului ,,Olimpic” si la 150 de metri de plaja.
Camere: Complexul cuprinde vile formate din 4 apartamente ideale pentru familiile cu copii. Fiecare apartament din cadrul Vilelor Liliacul are intrare separata si este format din living cu canapea extensibila, televizor si frigider, dormitor cu pat matrimonial si baie cu cabina de dus. Apartamentele situate la etajele vilelor sunt dotate cu aer conditionat, iar cele amplasate la parter sunt prevazute cu terasa spatioasa, amenajata cu masa si scaune. Complexul de vile este ingradit si pazit, fapt care asigura turistilor siguranta si intimitate.
Servicii de masa: Serviciile de masa sunt asigurate in cadrul Restaurantului Olimpic, situat in imediata apropiere a Vilelor Liliacul. Restaurantul va ofera vedere catre mare si un meniu inspirat din bucataria romaneasca si cea internationala.
Servicii gratuite: parcare, informatii turistice, loc de joaca pe plaja pentru cei mici, spatiu pentru barbeque
Sevicii cu plata: inchriere sezlonguri pe plaja din apropierea hotelului Olimpic

Incepand cu 389 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / Apartament cu Aer Conditionat (All Inclusive)

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.