Vila Leonida, Busteni

Valea Prahovei, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Leonida de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 56 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 21 locuri in 11 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 29 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri.

Vila Leonida din Busteni, o casa respirand atmosfera anilor 30′-40′ in mijlocul unui cadru de o frumusete naturala fara timp.
Vila Leonida isi primeste oaspetii in unsprezece camere spatioase, dintre care patru camere duble, patru camere duble superioare, un apartament, o garsoniera si o camera single. Alegeti camera preferata!

Asezata in mijlocul vechiului cartier Zamora din Poiana Tapului, la cativa kilometri de toate partiile din Valea Prahovei si de orasul Busteni,

Vila Leonida este un pretext elegant de respiro, fie ca iti doresti doar cateva momente de contemplatie, un pahar de vin intr-o companie placuta, plimbari pe solicitante trasee de munte sau  pentru sesiuni de team building, conferinţe, reuniuni, evenimente de familie sau petreceri cu prietenii.

Apartinand, in prima instanta, generalului Paul Leonida, membru marcant al unei familii cu influente puternice in viata romaneasca din perioada interbelica, Vila Leonida se pastreaza deschisa celor care, avand o viziune generoasa asupra lumii, apreciaza armonia simpla si eleganta a diverselor ei elemente.

Vinuri alese nu pot insoti decat cele mai alese mancaruri.
Inspirata din traditia zonei si din gastronomia internationala, bucataria restaurantului “La Cerdac”respecta si rasfata apetitul cel mai simplu, dar si pe cel mai sofisticat.

Incepand cu 56 Euro / zi / Camera dubla

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.320.913, via E-Mail la office@vilaleonida.ro, on-line accesand pagina de prezentare Vila Leonida, Busteni .