Vila Deea, Busteni

Valea Prahovei, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Deea de 3 ★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 18 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 12 locuri in 8 camere.

Vila Deea este construita in anul 2011 si are ca scop cazarea tuturor turistilor care doresc sa-si petreaca atat concediul cat si week-end-ul la munte, in statiunea Busteni.

Vila este situata in Busteni cu o priveliste deosebita catre Crucea Caraiman si acces foarte usor la Dn 1, avand posibilitatea de drumetii catre toate punctele turistice din Busteni si din imprejurimi, proprietarii va pot oferi si excursii turistice cu un microbus de 9 locuri la cererea turistilor.

Drumul national este foarte aproape de vila, avand astfel posibilitatea unui acces auto extrem de simplu si de comod.

Vila Deea este localizata in statiunea Busteni si pune la dispozitia turistilor un total de 8 camere duble si doua apartamente utilate cu televizor cu cablu, frigider si baie proprie.

Vila este amplasata in apropierea centrului statiunii si de gara Busteni, intr-o zona linistita de unde puteti admira panorama deosebita a Muntilor Bucegi.

Clientii au acces liber la bucataria utilata complet, un living spatios perfect pentru organizarea unor petreceri, dar si o curte cu gratar si locuri de parcare.

 

Incepand cu  18 EURO / zi / CAMERA DUBLA

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0745.951.166, on-line accesand pagina de prezentare Vila Deea, Busteni .