Vila Dani, Busteni

Valea Prahovei, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Dani de 3 ★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 18 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Busteni este de 11 locuri in 6 camere.

Vila Dani este construita in anul 2011 si are ca scop cazarea tuturor turistilor care doresc sa-si petreaca atat concediul cat si week-end-ul la munte, in statiunea Busteni.

Vila este situata in Busteni cu o priveliste deosebita catre Crucea Caraiman si acces foarte usor la Dn 1, avand posibilitatea de drumetii catre toate punctele turistice din Busteni si din imprejurimi, proprietarii va pot oferi si excursii turistice cu un microbus de 9 locuri la cererea turistilor.

Drumul national este foarte aproape de vila, avand astfel posibilitatea unui acces auto extrem de simplu si de comod.

Vila Dani are 5 camere cu grup sanitar propriu si 2 camere cu o baie, un living de 50 m patrati disponibil pentru toti turistii cazati bucatarie dotata complet unde au acces toti turistii pentru a va pregati ceea ce va doriti.

In plus de asta avem spatiu de luat masa, spatiu de recreere. Gratarul si terasa sunt disponibile oricand, oricarui client insa, trebuie sa va procurati lemne sau carbuni.

POTRIVITA PENTRU GRUPURI !

Incepand cu 18 Euro / Camera dubla

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0722.345.081, via E-Mail la velicuflorin2008@yahoo.com, on-line accesand pagina de prezentare Vila Dani, Busteni .