Vila Rina Cerbul, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Rina Cerbul de 2 ★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 39 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 74 locuri in 37 camere.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Vila Cerbul este un hotel de 2 stele care îți asigură tot confortul de care ai nevoie, la un preț accesibil. Avem 79 de locuri de cazare în camere duble, triple și apartamente, pentru a oferi oaspeților noștri o experiență deosebită în Sinaia.

Fie că te afli în Sinaia în vacanță sau pentru afaceri, sejurul la Vila Cerbul îți va depăși cu siguranță așteptările. Sala de conferință este echipată cu aparatura necesară unei întâlniri reușite. Iar evenimentele pe care le organizăm sunt marcate de eleganță și profesionalism.

 

Incepand cu 39 Euro / Noapte / Camera dubla

 

Tariful include : mic dejun continental, Taxa statiune, Taxa Salvamont, TVA, conectarea la internet (Wi-Fi si cablu), parcare privata supraterana supravegheata.

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.312.391, via E-Mail la rezervari@cerbul.rinahotels.ro, on-line accesand pagina de prezentare Vila Rina Cerbul, Sinaia .