Vila Casa Galbena, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Casa Galbena de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 26 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 10 locuri in 5 camere.

Vila Casa Galbena este situata in cartierul Platou Izvor, intr-o zona linistita, in apropierea hotelului Mara, la aproximativ 150 de metri distanta de padure si de poienite. Vila este amplasata in apropierea numeroaselor magazine, a unui parculet, precum si in imediata vecinatate a unui centru de tratament balnear(la hotel Mara). Este locatia perfecta pt vacante, calatorii de afaceri sau un popas de o zi sau doua.

Vila a fost recent modernizata.
Aceasta ofera conditii excelente de cazare in 10 camere dotate cu: internet wireless, Tv color, mobilier modern de buna calitate, baie cu dus, incalzire centrala. Camerele 7, 8 si 9 sunt tip apartament de lux acestea avand si balcon.
Capacitatea vilei este de 24 locuri.

Dispune de: bucatarie utilata cu filtru cafea, cana electrica, cuptor cu microunde (aici se pot prepara: laptele, ceaiul sau cafeaua si se pot incalzi produsele alimentare), living spatios (poate fi folosit ca sala de conferinte, sala de mese, nu ca sala de discoteca) ,tv , semineu, terasa cu gratar/gradina, loc de joaca pentru copii/legan, sala de mese, room service (la cererea clientului), frigider in unitate, parcare.
Livingul este pus la dispozitia turistilor doar in cadrul grupurilor organizate, contracost la intelegere cu proprietarii vilei.
Daca doresc sa foloseasca gratarul turistii sunt rugati sa-si aduca lemne si carbuni.

 

Incepand cu 26 Euro / Noapte / Camera dubla

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0722.893.914, via E-Mail la casagalbenas@yahoo.com, on-line accesand pagina de prezentare Vila Casa Galbena, Sinaia .