Vila Camelia, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Vila Camelia de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 32 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei vile din Sinaia este de 41 locuri in 19 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 45 locuri.

Vila Camelia, Sinaia, va propune o oferta de cazare intr-un cadru familiar, unde va veti simti ca acasa, dispunand in acelasi timp de toate elementele de confort moderne, care nu trebuie sa lipseasca dintr-o pensiune de munte. Cele 20 de camere spatioase si confortabile se potrivesc cerintelor celor mai exigente.

Incepand cu luna decembrie 2017, spatiul public al Vilei Camelia se va mari, o data cu deschiderea unui nou restaurant modern, avand o capacitate de 50 de locuri. Acesta a fost gandit special pentru turistii Vilei, astfel, ofertele  pot include cazare cu demi-pensiune sau pensiune completa, serviciile de masa fiind oferite cu meniu prestabilit .  De asemenea se pot oferi cine festive, barbeque cu foc de tabara, muzica live sau muzica cu DJ.
Pentru un mai mare confort a fost implementat un lift, iar pentru companiile care vor sa organizeze diferite activitati, o sala mare de conferinte, echipata la standarde internationale, cu o capacitate de  45 de locuri.
 
 Vila Camelia este un hotel boutique cu renume, situata la cativa pasi de Manastirea Sinaia, Castelul Peles, Cazino si centrul orasului. Capacitatea de cazare a vilei, este de 52 locuri in camere duble, iar 7 din camerele duble, pot fi triple, ceea ce inseamna un numar de 59 locuri de cazare in total. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, mini-bar, cana electrica, uscator de par, wi-fi gratuit. Proprietatea dispune de o curte interioara mare, cu parcare gratuita.

Incepand cu 32 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.312.381, via E-Mail la office@vilacamelia.ro, on-line accesand pagina de prezentare Vila Camelia, Sinaia .