Vila Alfinio, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Vila Alfinio din Sinaia, in Romania, iar tarifele incep cu 50 € … Cazare 2 persoane. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0722.326.694 .

Inaugurata in august 2017, Vila Alfinio este o unitate de tip small luxury, care imbina mult rafinament in stabilirea detaliilor cu eleganta unei arhitecturi traditionale romanesti.

Vila Alfinio este situata in centrul istoric al orasului Sinaia, intr-o zona impadurita, cu priveliste deosebita atat spre oras cat si spre masivul Bucegi.

Locatia este situata foarte aproape de centrul statiunii Sinaia si in acelasi timp la marginea padurii, de unde incep principalele trasee montane.

Castelul Peles, Casino Sinaia, Muzeul Orasului si Manastirea Sinaia se afla la cca 15-20 minute de mers pe jos.

La Telegondola Sinaia puteti ajunge in 5 minute de mers cu masina. In zona exista multe restaurante, cele mai apropiate la maxim 5 minute de mers pe jos.

Amplasata in cea mai frumoasa zona a statiunii Sinaia, Vila Alfinio a fost gandita sa se modeleze pe cerintele oaspetilor care doresc o locatie cu foarte multa liniste, doritorilor de odihna si relaxare, cat si iubitorilor de munte si trasee montane.

50 € / Cazare 2 persoane

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0722.326.694, via E-Mail la contact@alfinio.ro, on-line accesand pagina de prezentare Vila Alfinio, Sinaia .