Pensiunea Vladet, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea Vladet de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 22 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Predeal este de 19 locuri in 9 camere.

Pozitia Pensiunii Vladet e una deosebit de pitoreasca ,cu un climat subalpin, tonifiant si reconfortant ce este sustinut de Muntii Bucegilor. Oportunitatile de excursii la munte se diversifica spectaculos.O evadare in week-end sau chiar intr-o reala vacanta,vor fi incurajate in primul rand de ospitalitatea oamenilor,dar si a peisajului. Totodata si cateva din atuurile noastre vor face ca sejurul dumeavoastra sa fie,placut ,inedit peste nivelul asteptarilor .

Va sunt puse la dispozitie 10 camere spatioase si luminoase care dispun de toate facilitatile: apa calda, incalzire cu centrale termice proprii, salon pentru servirea mesei si bucatarie.

Pensiunea Vladet va pune la dispozitie conditii ideale de a va putea bucura de frumusetea panoramica ce le ofera statiunea Predeal. Daca va doriti o vacanta departe de stresul cotidian ,plina de distractii,atunci sunteti la locul potrivit.

Terasa cu gratar, bucatarie, incalzire centrala, internet wireless,parcare, loc de joaca , gradina curte,fax, frigider in unitate.

Acces contra-cost la piscina acoperita si incalzita la 50 m distanta de Pensiunea Vladet.

Activitati divertisment: Rummy, Sah, Carti de joc si Table.

Incepand cu  22 Euro / Noapte / Camera dubla

SE INCHIRIAZA INTEGRAL, LA TARIF DE  248 EURO / NOAPTE

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.455.783, via E-Mail la office@pensiuneavladet.ro, on-line accesand pagina de prezentare Pensiunea Vladet, Predeal .