Pensiunea Speranta, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Pensiunea Speranta de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 31 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Predeal este de 40 locuri in 20 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 + 100 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 30 + 70 locuri.

Situatã în statiunea Predeal judetul Brasov, amplasatã la doar 1,5 km de centru, pe drumul cãtre cabana Trei Brazi,într-o zonã cu peisaj mioritic si liniste desãvârsitã, Vila Speranta se regãseste printre cele mai reprezentative vile de acest gen din zonã.

Pensiunea ofera pentru clientii cazati servicii precum sauna, sala fitness, club multifunctional cu masa de ping-pong, rummy, sah, table, carti de joc, sala dotata pentru internet si retea internet wireless in camere, salile de conferinta si terase.

Restaurant:

  • 40 locuri ( restaurantul vechi )
  • 100 locuri restaurantul nou( separeuri )
  • preparate cu specific traditional romanesc, vanatoresc si din bucataria internationala

Servicii gratuite:

– room-service
– internet wireless
– informaţii turistice
– parc de joacã pentru copii
– parcare pãzitã

Servicii cu plata :

– spãlãtorie
– fitness
– saunã
– fax
– internet cafe
– transport persoane cu microbus-ul
– excursii asistate cu ghid turistic
– închirieri ATV
– sala club (rummy, tenis de masã, cãrţi de joc, etc.)
– închirieri material sportiv
– pregãtire sportivã pentru schi, înot, tenis de câmp

Incepand cu 31 Euro / Noapte / Camera dubla / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.455.255, via E-Mail la hotelsperanta@yahoo.com, on-line accesand pagina de prezentare Pensiunea Speranta, Predeal .