Pensiunea Popasul Vanatorilor, Busteni

Valea Prahovei, Busteni
  • Mareste
    Pensiunea Popasul Vanatorilor, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea Popasul Vanatorilor de 4 ★★★★ stele din Busteni, in Romania, iar tarifele incep cu 44 € … Camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0244.322.792 .

Pensiunea Popasul Vanatorilor se afla in localitatea Poiana Tapului(in apropierea orasului Busteni), chiar la poalele muntilor Bucegi, la doar 350m de Gara Poiana Tapului.

Pensiunea Popasul Vanatorilor dispune de 12 camere duble twin, 5 duble matrimoniala si 2 apartamente. Toate fiind echipate cu TV color si cablu Tv, minibar si grupuri sanitare proprii clasificate la 4 stele, intr-un design modern si imbinand armonios notele moderne ale decoratiunilor cu piesele de mobilier din lemn, totul dand o nota de eleganta fiecarui spatiu de cazare. 

Restaurantul Popasul Vanatorilor dispune de 120 de locuri si o terasa in aer liber cu o capacitate de 30 de locuri unde puteti servi preparate traditionale vanatoresti, invaluite in secretele vechi ale bucatarilor, dar si retete traditionale din cele mai proaspete produse pentru a ne asigura de calitatea finala a produselor si pentru a face deliciul meselor dumneavoastra. 

De asemenea va puteti relaxa la centrul Spa al pensiunii dotat cu piscina, sauna, jacuzii, sala masaj, sala fitness. Pentru cei aflati in interes de serviciu, va este pusa la dispozitie si o sala de conferinte, complet utilata in vederea organizarii de team building-uri sau intalniri de afaceri, avand o capacitate de 25 de locuri, dotata cu toate echipamentele necesare pentru a desfasura in cele mai bune conditii activitatile dumneavoastra.

Incepand cu  44  Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , taxe si micul dejun 

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.322.792, via E-Mail la office@popasulvanatorilor.ro, on-line accesand pagina de prezentare Pensiunea Popasul Vanatorilor, Busteni .