Pensiunea Pluto in Sulina, Delta Dunarii

Sulina, Delta Dunarii

Oferta este un Sejur la Pensiunea Pluto de 3 ★★★ stele din Delta Dunarii, in Romania, iar tarifele incep cu 25 € … Sejur 2 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0743.086.345 .

Din Tulcea, cu navele de pasageri ale NAVROM DELTA TULCEA sau cu nave rapide particulare.

Cazare: Pensiunea Pluto din Sulina ofera cazare in conditii de maxim confort in cele 12 camere astfel: 8 camere doua persoane, 2 camera 3 persoane, 2 camere 4 persoane special pentru confort maxim.

Masa: La parter se afla o bucatarie utilata si o sala de mese unde va puteti pregati dumneavoastra masa .Deasemeni terasa este dotata cu un gratar gen barbeque si mai multe mese unde va puteti relaxa.

Agrement: Pensiunea Pluto ofera clientilor sai excursii pe canalele Deltei cu catamaranul sau barca.

Pretul este in functie de durata, traseu si numarul de persoane.

Servicii gratuite: Biliard, gratar/barbeque, acces la bucatarie, frigifer in camera, living, sala de fitness, internet Wi-fi.

Servicii cu plata: Transport auto, transport cu barca, bar ,fax. Avantaje copii: Un copil cu varsta intre 0 si 7 ani sta gratis cand sunt folosite paturile existente.

Incepand cu 25 EURO / PERSOANA / SEJUR 2 NOPTI

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0743.086.345 .