Pensiunea New Aosta Garden, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia
  • Mareste
    Pensiunea New Aosta Garden, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea New Aosta Garden de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 26 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Sinaia este de 20 locuri in 8 camere.

Pensiunea este situata la 800 m de centrul statiunii Sinaia, pe drumul spre Cota 1400. De la pensiune se poate ajunge usor la telegondola, la partia noua de ski, la Manastirea Sinaia, la Castelul Peles, la Casino Sinaia, la Parcul Central si la cazarma militara.

Capacitatea de cazare este de 20 persoane in 8 camere : 3 camere duble matrimoniale, 4 camere triple si o camera dubla matrimoniala deluxe. Toate camerele au paturi matrimoniale, mobilier nou, baie proprie, tv lcd cablu, internet wireless gratuit, apa calda si caldura nonstop.

Pentru copii, exista un loc de joaca, compus din tobogan, leagane, balansoar, casuta, situat in fata foisorului, de unde pot fi supravegheati, in timp de savurati o bere sau o friptura facuta la gratarele din curte.

 

Incepand cu 26 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0745.382.565, via E-Mail la office@aostagarden.ro, on-line accesand pagina de prezentare Pensiunea New Aosta Garden, Sinaia .