Pensiunea CPPI (CEPECA), Busteni

Valea Prahovei, Busteni
 • Mareste
  Pensiunea CPPI (CEPECA), Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Tabere, Team-Building la Pensiunea CPPI (CEPECA) din Busteni, iar tarifele incep cu 19 € … Camera dubla cu mic dejun inclus.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Busteni este de 222 locuri in 111 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 + 80 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 20 + 40 locuri.

CPPI (CEPECA) vine in intampinarea dvs. cu o oferta de cazare si masa pentru organizarea taberelor scolare, excursiilor sau a altor activitati extrascolare.

CAZARE, in camere cu doua paturi, grup sanitar propriu, televizor, internet wireless nelimitat:

 • in corp CAMIN, avand o capacitate de 90 de camere (180 de locuri);
 • in HOTELUL NOU, avand o capacitate de 21 camere (42 locuri);

Masa va fi servita in cele doua restaurante modernizate, existente in cadrul complexului nostru, fiecare avand o capacitate de 80 locuri.

Totodata, C.P.P.I. va poate pune la dispozitie, contracost, si spatii pentru diverse activitati didactice, artistice, dansuri, jocuri, desen etc., dupa cum urmeaza:

 • o sala amfiteatru cu o capacitate de 370 locuri;
 • doua sali de conferinte cu o capacitate de 20 de locuri si respectiv 40 de locuri;
 • o sala de curs cu o capacitate de 60 locuri;
 • trei sali de curs cu o capacitate de 24 locuri fiecare.

Toate salile sunt dotate cu videoproiector, calculator, flipchart, tabla, conexiune permanenta la internet.

Asteptam ca noi sa fim una dintre alegerile dumneavoastra si a copiilor dumneavoastra pentru petrecerea vacantei de vara!

Tarife Cazare

În Corp cazare nou:

 • camera dublă cu mic dejun inclus – 144 lei/noapte;
 • camera dublă cu mic dejun inclus, în regim single – 132 lei/noapte;

În Cămin:

 • camera dublă cu mic dejun inclus – 84 lei/noapte;
 • camera dublă cu mic dejun inclus, în regim single – 72 lei/noapte.

Conform H.C.L. Bușteni, se percepe o taxă de Salvamont în valoare de 5 lei/persoană pentru prima noapte de cazare. … Această taxă nu se aplică elevilor, studenților, pensionarilor, persoanelor cu dizabilități și însoțitorilor acestora.

Pentru informatii suplimentare si rezervari, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0244.320.067 sau pe adresa de e-mail officebusteni@cppi.ro .

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.320.067, via E-Mail la officebusteni@cppi.ro, on-line accesand pagina de prezentare Pensiunea CPPI (CEPECA), Busteni .