Pensiunea Cool, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea Cool de 3 ★★★ stele din Predeal, in Romania, iar tarifele incep cu 22 € … Noapte / Camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0743.504.415 .

Pensiunea Cool  face parte din oferta hotelieră a stațiunii montane Predeal și este situat în vecinătatea pârtiei de schi Clăbucet. Unitatea te așteaptă atât vara, cât și iarna, oferind cele mai bune condiții și este locul ideal de plecare în drumeții și excursii sau pentru practicarea tuturor sporturilor de iarnă.

 

Pentru cazarePensiunea Cool  pune la dispoziția turiștilor 16 camere duble matrimoniale, elegant mobilate, decorate cu bun gust și având dotări de ultimă generație: baie proprie, centrală proprie, televizor și cablu TV, minibar. Serviciile ireproșabile sunt garanția unui sejur plăcut și a revenirii în această locație.

 

Barul restaurantului este locul ideal pentru a savura o băutură împreună cu prietenii. Pe perioada verii este deschisă o terasă unde se servesc băuturi și se admiră peisajul deosebit.

 

Incepand cu  22 Euro / Noapte / Camera dubla

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0743.504.415, via E-Mail la contact@hotel-cool.ro, on-line accesand pagina de prezentare Pensiunea Cool, Predeal .