Pensiunea Casa Sibiana in Sulina, Delta Dunarii

Sulina, Delta Dunarii

Oferta este un Sejur la Pensiunea Casa Sibiana de 4 ★★★★ stele din Delta Dunarii, in Romania, iar tarifele incep cu 149 € … Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0740.240.181 .

Pensiunea “Casa Sibiana”, situata in cea mai estica localitate a Romaniei – Sulina, va ofera conditii excelente pentru petrecerea weekend-ului, a vacantei sau concediului, feriti de stresul aglomeratiilor urbane, intr-un cadru natural deosebit. Cazare in conditii excelente, mesele cu meniuri traditionale, posibilitatile de relaxare prin intermediul excursiilor organizate in imprejurimile localitatii Sulina, plimbarile cu barca in Delta Dunarii, practicarea schiului nautic, a echitatiei ori baile de apa si soare pe plaja din Sulina, toate acestea in cadrul sejurului petrecut la pensiunea “Casa Sibiana”.

Pensiunea dispune de o capacitate de cazare de 52 de locuri, din care 20 locuri in camere duble matrimoniale, 12 locuri in camere cu trei paturi si pentru a veni in sprijinul grupurilor, doua camere de 10 locuri. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu instalatii de aer conditionat, acces wireless la Internet, TV si bai proprii cu hidromasaj. Pensiunea “Casa Sibiana” ofera oaspetilor posibilitatea de a servi masa in restaurantul propriu.

De asemenea, beneficiind de un loc de acostare la mal si ambarcatiuni proprii – un catamaran si barci cu motor – ofera doritorilor posibilitatea de a efectua plimbari in Delta Dunarii, la gura Dunarii ori spre localitatile invecinate.

Incepand cu 149 EURO / PERSOANA / SEJUR 5 NOPTI CU DEMIPENSIUNE

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0740.240.181 .