Pensiunea Bradet, Busteni

Valea Prahovei, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea Bradet de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 27 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Busteni este de 22 locuri in 11 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 25 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

Amplasata la poalele muntilor Bucegi, pe drumul ce duce spre cabana Gura Diham, intr-o zona linistita, ferita de zgomotul si agitatia orasului, pensiunea Bradet va ofera conditii de cazare deosebite, fiind clasificata cu 4 stele. Pensiunea pastreaza o arhitectura unica in zona, in stil german.

Cele 11 camere matrimoniale dispun de toate dotarile specifice unei pensiuni de 4 stele: bai proprii, moderne, (dotate cu cabine de dus, uscator de par), televizor, cablu tv, internet, aer conditionat, frigider.

Pensiunea dispune de restaurant, mobilat modern, cu o capacitate de 25 locuri. 

 

Incepand cu 27 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.323.384, via E-Mail la office@guradiham.ro, on-line accesand pagina de prezentare Pensiunea Bradet, Busteni .