Pensiunea Alegria, Busteni

Valea Prahovei, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare la Pensiunea Alegria de 4 ★★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 29 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestei pensiuni din Busteni este de 18 locuri in 9 camere.

Pensiunea Allegria este unul dintre acele locuri, in care clientii ocazionali devin clienti fideli. Situata in statiunea Paraul Rece la aproximativ 8 km de Predeal, pensiunea Allegria isi intampina oaspetii cu caldura, intr-un decor de vis, ce imbina elemente ale stilului rustic cu confortul dotarilor moderne.

Pensiunea Allegria este locul perfect pentru petrecerea atat a unui concediu intim in cadrul familiei, cat si pentru relaxare sau pentru practicarea sporturilor montane – schi, drumetii, mountain-bike s.a. Atat clasificarea de 4 stele LUX cat si superba expunere panoramica, recomanda pensiunea Allegria ca fiind locul ideal pentru petrecerea sejururilor si vacantelor dumneavoastra.

Dotari si facilitati

  • Parcare proprie;
  • TV Cablu in fiecare camera;
  • LCD in fiecare camera;
  • Paturi matrimoniale;
  • Bucatarie complet utilata;
  • Living spatios la parter amenajat atat pentru petrecerea unei seri relaxare alaturi de prieteni, vizionarea unui meci de fotbal le ecranul LCD cu diagonala de 116 cm cat si pentru servirea mesei in interior;
  • Foisor ce poate fi folosit atat ca spatiu de recreere cat si pentru pregatirea si servirea mesei si a gratarelor in aer liber;
  • Loc de joaca special amenajat pentru copii unde acestia se pot juca in siguranta, avand in acest fel posibilitatea de a petrece mai mult timp in aer liber si de a socializa cu alti copii.

Capacitate

Pensiunea Allegria este o constructie noua, amplasata intr-un cadru natural cu o deschidere panoramica de o frumusete desavarsita, ce dispune de 36 de locuri de cazare structurate in 4 apartamente, 8 camere duble si 2 camere twin.

Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, LCD si antena satelit. La parterul pensiunii se afla un living spatios, ideal pentru relaxare alaturi de prieteni.

Incepand cu 29 Euro / Camera dubla / Noapte

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0722.911.793, on-line accesand pagina de prezentare Pensiunea Alegria, Busteni .