Oferta Team Building la Bran

Brasov, Bran

Oferta este un pachet pentru Team-Building la Pensiunea Casa Serena de 3 ★★★ stele din Bran, in Romania, iar tarifele incep cu 44 € … Persoana / Zi. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0722.645.015 .

Daca doriti sa oferiti angajatilor dumneavoastra cateva clipe de relaxare in mijlocul naturii, departe de zgomotul si poluarea oraselor, pensiunea CASA SERENA 3***, reprezinta cea mai buna alegere pentru cazare Bran-Moeciu.

Pentru ca angajatii dumneavoastra sa dea rezultate mult mai bune, sa fie mai uniti in realizarea obiectivelor companiei, au nevoie de organizarea de team building cel putin de doua ori pe an.
Veti putea observa schimbari semnificative in rezultalele obtinute datorita cresterii calitatii muncii in echipa.

Ce poate fi mai potrivit pentru un team building daca nu o regiune de munte cum este cea din zona Bran-Moeciu. Daca doriti organizarea unui team building in aceasta zona, pensiunea CASA SERENA, reprezinta cea mai buna solutie de cazare in Bran.

Servicii incluse :

Cazare in camera dubla cu paturi twin

– Mic dejun tip „bufet suedez”

– Pranz : ciorba, fel principal si desert ( 2 variante)

– Cina : fel principal si desert ( 2 variante )

– Sala de confertita dotata cu videoproiector si flipchart

– Pauza de cafea : cafea/ceai, apa minerala/plata , produse de patiserie.

44 EURO / PERSOANA  / ZI

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0722.645.015 .