ORGANIZARE EVENIMENTE in Sinaia: Pachete Team-Building si Sali de Conferinta pentru Evenimente Corporate

Valea Prahovei, Sinaia
  • Mareste
    ORGANIZARE EVENIMENTE in Sinaia Pachete Team-Building si Sali de Conferinta pentru Evenimente Corporate

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Palace de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 27 € … Persoana / zi (loc in camera dubla).

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 280 locuri in 145 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 230 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 25 + 30 + 45 + 80 + 110 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina, jacuzzi, sala de fitness, o sauna umeda si una uscata, bai cu sare, o zona de relaxare si una dedicata sedintelor de masaj.

Hotelul Palace are 5 sali de conferinta,cu o capacitate cuprinsa intre 15 si 110 locuri.

Salile de conferinta sunt echipate cu aparatura moderna: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.

Salonul clasic al restaurantului Palace, cu 230 de locuri , ofera servicii complete: de la micul dejun (bufet suedez) si pana la cocktail-uri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive.

CENTRUL LAVENDER SPA, situat la parterul hotelului Palace, cu ferestre către Parc, este locul perfect pentru relaxare. Puteți înota în piscina interioara sau vă puteți relaxa în jacuzzi. Aveți la dispoziție o sală de fitness, o saună umedă și una uscată, băi cu sare, o zonă de relaxare și una dedicată ședințelor de masaj.

Tarif : incepand cu 27 Euro / persoana / zi (loc in camera dubla)

Tariful include : cazare,mic dejun,1 coffe break

SALA DE CONFERINTA GRATUIT

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.311.542, via E-Mail la office@palacesinaia.ro, on-line accesand pagina de prezentare ORGANIZARE EVENIMENTE in Sinaia: Pachete Team-Building si Sali de Conferinta pentru Evenimente Corporate .