Oferta Conferinte si Team-Building la Hotel Belvedere in Predeal

Brasov, Predeal
  • Mareste
    Oferta Conferinte si Team-Building la Hotel Belvedere in Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Belvedere de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 17 € … Persoana / zi / loc in camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 267 locuri in 135 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 + 200 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 25 + 25 + 40 + 40 + 40 + 70 + 160 locuri.

            Investeste Inteligent in Echipa!

Hotel Belvedere Predeal – hotel de 3* – poate gazdui numeroase tipuri de evenimente in Predeal: de la dejunuri private, la seminarii de afaceri, training-uri, intalniri corporate sau conferinte de presa. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru a va contura cele mai ambitioase evenimente private si evenimente corporate.
Evenimente in Predeal– Evenimente Corporate Sala de conferinta, video-proiector, flipchart Welcome coffee, coffee break & pranz Tarife speciale de cazare pentru grupuri Internet WI-FI gratuit

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp.

 

Tarif : incepand de la 17 Euro / persoana / zi (loc in camera dubla)

Tariful include : cazare,mic dejun,acces la sala de fitness,sauna,jacuzzi,internet si parcare, 1 coffe break

SALA DE CONFERINTA GRATUIT

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0754.050.214, via E-Mail la office@hotelbelvedere.ro, on-line accesand pagina de prezentare Oferta Conferinte si Team-Building la Hotel Belvedere in Predeal .