Oferta Conferinte si Team-Building la Hotel Belvedere in Predeal

Brasov, Predeal
  • Mareste
    Oferta Conferinte si Team-Building la Hotel Belvedere in Predeal

Oferta este un pachet pentru Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Belvedere de 3 ★★★ stele din Predeal, in Romania, iar tarifele incep cu 17 € … Persoana / zi / loc in camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0754.050.214 .

            Investeste Inteligent in Echipa!

Hotel Belvedere Predeal – hotel de 3* – poate gazdui numeroase tipuri de evenimente in Predeal: de la dejunuri private, la seminarii de afaceri, training-uri, intalniri corporate sau conferinte de presa. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie pentru a va contura cele mai ambitioase evenimente private si evenimente corporate.
Evenimente in Predeal– Evenimente Corporate Sala de conferinta, video-proiector, flipchart Welcome coffee, coffee break & pranz Tarife speciale de cazare pentru grupuri Internet WI-FI gratuit

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp.

 

Tarif : incepand de la 17 Euro / persoana / zi (loc in camera dubla)

Tariful include : cazare,mic dejun,acces la sala de fitness,sauna,jacuzzi,internet si parcare, 1 coffe break

SALA DE CONFERINTA GRATUIT

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0754.050.214, via E-Mail la office@hotelbelvedere.ro, on-line accesand pagina de prezentare Oferta Conferinte si Team-Building la Hotel Belvedere in Predeal .