Ioana Hotels, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Ioana Hotels de 5 ★★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 99 € … Camera.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 49 locuri in 24 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

Cazarea in Sinaia la Ioana Hotels, reprezinta garantia unui sejur la munte reusit, deoarece structura de cazare a Ioana Hotels respecta conceptul de Boutique Hotel, beneficiind de o capacitate de numai 53 de locuri de Cazare in 18 camere duble, una single, 5 apartamente, dintre care 3 cu zona spa proprie.

O masa servita la Restaurantul Forest este asemeni un mese servite in mijlocul naturii.

Tot in cadrul restaurantului se gaseste o mica crama de vinuri si un somelier aflat la dispozitia turistilor. Astfel, turistii pot degusta oricare din vinurile aflate in crama si pot servi apoi la masa, unul sau mai multe sortimente.

Ioana Hotels are si un mic centrul SPA, in cadrul caruia au acces gratuit toti oaspetii hotelului,avand la dispozitie Jacuzzi si sauna. Contra-cost si pe baza de programare turistii pot beneficia si de masaj de relaxare, somatic sau cu ventuze .

Incepand cu 108 Euro /CAMERA /NOAPTE

Tariful include TVA,mic dejun si acces la centrul SPA(sauna si jacuzzi)

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.554.444, via E-Mail la rezervari@ioana-hotels.com, on-line accesand pagina de prezentare Ioana Hotels, Sinaia .