Hotel Vulturul, Venus

Venus, Litoral
 • Mareste
  Cazare Hotel Vulturul,Venus (1)
 • Mareste
  Cazare Hotel Vulturul,Venus (2)
 • Mareste
  Cazare Hotel Vulturul,Venus (3)
 • Mareste
  Cazare Hotel Vulturul,Venus (4)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Vulturul de 3 ★★★ stele din Venus, in Romania, iar tarifele incep cu 125 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0722.211.060 .

Hotelul a fost renovat complet si redeschis in anul 2013, atunci cand a fost reclasificat la 3 stele. In prezent, hotelul Vulturul Venus reprezinta un complex modern, care va pune la dispozitie 206 camere, dispuse pe 13 etaje.
Camere: Hotelul are o arhitectura unica pe rotund si dispune de un numar de 206 camere duble si single, situate pe 13 niveluri (parter + 12 etaje), avand 2 lifturi a cate 13 persoane, renovat in totalitate, bai modernizate, mobilier nou, frigider, TV prin cablu, internet si A.C.; toate camerele dispun de balcoane individuale. Toate camerele sunt prevezute cu balcon individual cu mase si scaune, aer condieionat, televizor cu ecran plat, minibar, conexiune internet wireless, baie cu uscator de par si prize pentru aparat de ras. Camerele de la parterul hotelului sunt prevazute cu dotari pentru persoanele cu dizabilitati.
Restaurant: Restaurantul hotelului este format din 2 saloane cu o capacitate totala de 600 de locuri si serveste preparate din bucataria romaneasca si internationala. La exterior, restaurantul se continua cu o terasa care ofera o priveliste frumoasa asupra lacului. In zona receptiei este amenajat un bar de zi cu o capacitate de 30 de locuri la mese si ofera o gama variata de produse alcoolice si non-alcoolice.
Servicii gratuite: internet, parcare, sah, table, rummy, loc de joaca pentru copii
Servicii cu plata: servicii de calcat-spalat, telefon, fax, parcare proprie cu plata 10 RON /zi

Incepand cu 125 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0722.211.060 .