Hotel Vox Maris, Costinesti

Costinesti, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Vox Maris de 4 ★★★★ stele din Costinesti, in Romania, iar tarifele incep cu 167 € … Pret / Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0741.224.773 .

Info Hotel

Profil: Recomandat tinerilor, pentru relaxare si confort
Situare: ,,Vox Maris No. 1 Club” este un complex turistic aflat in partea de sud a statiunii. 
Info: ,,Vox Maris” Costinesti este unul dintre cele mai apreciate locuri de cazare de pe litoralul romanesc, datorita amplasarii in centrul statiunii si la mica distanta fata de plaja, a serviciilor de calitate si a intimitatii pe care o ofera. Complexul turistic este construit pe o suprafata de 7 hectare si este format din mai multe vile, restaurante, terase, 3 piscine pentru copii si adulti, sala de bowling, discoteca, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, baruri, sala de fitness, sali de conferinta, toate inconjurate de un vast spatiu verde amenajat cu gazon, arbori, arbusti ornamentali, palmieri si flori. In interiorul complexului, accesul este permis doar turistilor cazati aici, ceea ce asigura intimitate si un grad ridicat de securitate.
Camere: Complexul detine 303 camere duble, garsoniere si apartamente, dispuse pe 7 hectare de gradini cu plante exotice. Acestea sunt dotate cu TV si cablu, minibar, balcon, aer conditionat, telefon, terasa sau balcon, baie proprie cu dus sau cada.  
Restaurant: ,,Vox Maris Grand Resort” pune la dispozitie 2 restaurante, ,,Stella Maris” si ,,Blue Lagoon”, ce sunt deservite de terasele din jurul pisicinelor, in care aveti parte de o calatorie gastronomica prin bucataria romaneasca si internationala. 

Servicii cu plata: masaj, sauna, jacuzzi, sali de conferinte

Incepand cu 167 Euro/ PERSOANA / SEJUR 5 NOPTI

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0741.224.773 .