Hotel Ursuletul, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Ursuletul de 3 ★★★ stele din Predeal, in Romania, iar tarifele incep cu 44 € … Noapte / Camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0268.456.456 .

Hotelul Ursuletul este pozitionat in imediata proximitate a partiilor de ski, fiind locul ideal pentru cei dornici sa practice sporturi de iarna dar si pentru cei dornici de distractie fiind la doar 100 de metri distanta fata de clubul The Office.

Hotelul Ursuletul este un hotel intim,cochet si modern ce dispune de 70 de locuri de cazare ale caror facilitati va vor asigura cu siguranta confortul necesar unui sejur relaxant.

Centrul spa modernizat este perfect pentru cei dornici sa evadeze din tumultul cotidian, hotelul punand la dispozitia oaspetilor sai o piscina interioara, jacuzzi, salon de masaj si sauna. Pentru persoanele active exista un teren de sport, o sala de fitness oferind si posibilitatea inchirierii de atv-uri.

Printre nenumaratele facilitati oferite de hotel mentionam si serviciile de room-service, schimb valutar, seif la receptie, spalatorie si parcare amenajata. Hotelul Ursuletul se impune pe piata hoteliera de pe Valea Prahovei prin serviciile ireprosabile de cazare, camere moderne, spa-ul ultramodernizat si personal profesionist si calificat, fiind locatia ideala pentru a va petrece sejurul de vis, relaxant si pentru a va reincarca bateriile.

 

Incepand cu  44 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun , taxe si acces la centrul SPA(piscina, sauna, jacuzzi, hammam)

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.456.456, via E-Mail la office@ursuletul.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Ursuletul, Predeal .