Hotel Ursuletul, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Spa & Wellness, Tabere, Team-Building la Hotel Ursuletul de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 49 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 65 locuri in 34 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 60 + 120 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Centru SPA cu piscina, sauna, hammam, jacuzzi, salon de masaj si o zona de relaxare.

Hotel Ursuletul, construit in stil alpin tirolez, se afla la 700 de metri de centrul orasului Predeal, si la 1km de Partia de schi Clabucet.

Facilitati:
– 70 locuri de cazare distribuite in: 19 camere duble matrimoniale, 6 duble twin, 3 apartamente junior, 2 apartamente executive si un apartament Honeymoon.
– Sala de conferinte dotata cu videoproiector, flipchart si internet.
– Centru Spa cu piscina, sauna, hammam, jacuzzi, salon de masaj si o zona de relaxare.
– Lobby bar .
– Camerele au balcoane, cu priveliste spre Muntii Bucegi si Cioplea, sunt dotate cu baie proprie, telefon, televizor, aer conditionat, frigider.

Hotelul Ursuletul te asteapta sa petreci clipe de neuitat, la Centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi, hammam).

Restaurantul este complet renovat in stil clasic-rustic si are o capacitate de 120 de locuri.

In timpul anotimpului cald, sunteti invitati sa va bucurati de aerul proaspat de munte si de panorama incantatoare ce poate fi admirata de pe terasa restaurantului (60 locuri).

Tarife cazare:
– Single: 180 lei.
– Dubla Matrimoniala (2 pers): 225 lei.
– Dubla Twin (2 pers): 200 lei.
– Apartament Junior (2 pers): 300 lei.
– Apartament Executiv (2 pers): 350 lei.
– Apartament Honeymoon (2 pers): 350 lei.

Tarifele includ micul dejun, toate taxele, accesul gratuit la internet si central SPA (piscina, sauna, jacuzzi, hammam).

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.456.456, via E-Mail la reception@ursuletul.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Ursuletul, Predeal .