Hotel Tismana, Jupiter

Jupiter, Litoral
 • Mareste
  Cazare Hotel Tismana,Jupiter (1)
 • Mareste
  Cazare Hotel Tismana,Jupiter (2)
 • Mareste
  Cazare Hotel Tismana,Jupiter (3)
 • Mareste
  Cazare Hotel Tismana,Jupiter (4)
 • Mareste
  Cazare Hotel Tismana,Jupiter (5)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Tismana de 3 ★★★ stele din Jupiter, in Romania, iar tarifele incep cu 115 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.702.000 .

Hotelul se afla pe malul lacului Tismana, la 100 m distanta de plaja Marii Negre. Complexul se gaseste in zona nordica a statiunii Jupiter.
Plin de farmec si de culoare, hotelul este construit in stilul Manastirii Tismana din judetul Gorj si clasificat cu 3 stele, avand 1 sau maxim 2 nivele, curti interioare, terenuri de sport, 2 piscine si gradini interioare racoroase, cu alei imprejmuite de verdeata unde turistii pot petrece clipe minunate. Plaja din zona hotelului este lata, cu nisip fin si intrare lina in mare.
Camere: Structura de cazare este formata din 247 camere duble si 12 apartamente. Camerele duble au in dotare TV LCD cu cablu, telefon, minibar, tamplarie PVC, grup sanitar propriu, toate avand aer conditionat si o mare parte balcon. Apartamentele au living + dormitor, TV cablu, telefon, minibar, tamplarie PVC si baie proprie.
Restaurant: Restaurant Club Tismana din Jupiter isi asteapta clientii cu delicioase preparate ale bucatariei romanesti si internationale. Hotel Tismana ofera cazare, in 2016, in sistem ,,all inclusive”, cu 3 mese pe zi (mic dejun, dejun, cina) in stil ,,bufet suedez”, cu bauturi racoritoare si alcoolice indigene.
Servirea meselor in regim de bufet suedez se face in urmatoarele intervale orare: Micul dejun: 08.00 – 9.30 / Dejun:12.30 – 14.00 / Cina: 18.30 – 20.00.
FACILITATI ACORDATE PENTRU SERVICII CU ALL INCLUSIVE
– mic dejun– ,,bufet suedez”
– pranz– ,,bufet suedez”
– cina –,,bufet suedez”
– gustari -– intre orele 15 – 17 (produse de patiserie si inghetata)
– bar all inclusive –- intre orele 10 – 23, cu bauturi alcoolice si racoritoare de productie – — indigena (bere, vin alb, vin rosu, bauturi spirtoase, sucuri, apa)
– bar all inclusive – cafea si ceai intre orele 8 – 17
Servicii gratuite: loc de joaca pentru copii, piscina adulti si copii, sezlonguri si umbrele la piscine (in limita locurilor disponibile), parcare auto (in limita locurilor disponibile), jocuri de divertisment, internet wireless, teren volei, teren minifotbal, mese ping-pong, seif pastrare valori, camera de bagaje, trezirea turistilor la cerere, comenzi taxi
Servicii cu plata: salon masaj, sali de conferinte, servicii de telefonie si fax, servicii spalatorie si calcatorie, biliard, tenis de camp, inchirieri masini, excursii

 

Incepand cu 115 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.702.000 .