Hotel Solymar, Mangalia

Mangalia, Litoral
 • Mareste
  Cazare Hotel Solymar,Mangalia (1)
 • Mareste
  Cazare Hotel Solymar,Mangalia (2)
 • Mareste
  Cazare Hotel Solymar,Mangalia (3)
 • Mareste
  Cazare Hotel Solymar,Mangalia (4)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Solymar de 3 ★★★ stele din Mangalia, in Romania, iar tarifele incep cu 124 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0341.100.391 .

Familii cu copii si tratament
Situare: Hotelul se afla situat la 10 metri de plaja, la 50 metri de centrul orasului si la 100 metri de Sanatoriul Balnear Mangalia.
Info: Hotelul a fost complet renovat in anul 2012 si ofera conditii moderne de cazare.
Camere: Hotelul ofera turistilor 54 spatii de cazare (50 duble si 4 apartamente). Camerele sunt dotate cu mobilier nou, mocheta, TV LCD Philips 66 cm, televiziune prin cablu, sistem de climatizare reglabil si baie proprie cu cabina de dus. Apartamentele au o suprafata de 35 mp, au vedere la mare si sunt dotate cu bucatarie utilata (cuptor microunde Samsung, cana electrica Bosch, chiuveta Franke, vesela si tacamuri), TV LCD Philips in living si in dormitor, televiziune prin cablu, acces in camera cu cartela magnetica, sistem de climatizare reglabil si baie proprie cu cabina de dus.
Restaurant: Micul dejun se serveste in salonul situat la parterul hotelului, avand o capacitate de 45 de locuri. Hotelul nu are restaurant, doar salon de mic dejun. In curtea hotelului este amenajata o frumoasa terasa si un loc de joaca pentru copii.
Servicii gratuite: internet wireless in tot hotelul si pe plaja, parcare proprie supravegheata video 24/24, seif gratuit la receptie, primirea si transmiterea corespondentei, trezirea turistilor la cerere, informatii turistice, rezervari restaurante, cluburi, comanda taxi, pastrarea obiectelor pierdute, camera de bagaje, trusa medicala de prim ajutor, sauna
Servicii cu plata: tratament in cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia, inchiriere sala conferinte, inchiriere sala pentru petreceri, zile de nastere copii, inchiriere card digital cu extra canale TV, transmitere fax, copiator, spalatorie, curatatorie, rent-a-car, organizare excursii, la cerere, pat suplimentar

Incepand cu 124 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / Camera dubla cu vedere la mare

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0341.100.391 .