Hotel Ski & Bike Resort, Azuga

Valea Prahovei, Azuga
  • Mareste
    Hotel Ski & Bike Resort, Azuga

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Ski & Bike Resort de 3 ★★★ stele din Azuga, in Romania, iar tarifele incep cu 35 € … Camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0244.326.811 .

Hotelul Azuga Ski & Bike Resort are o capacitate de 27 camere, din care:
– 20 camere duble twin;
– 6 camere duble matrimoniale
– 1 apartament.

Toate camerele sunt dotate cu: minibar, acces internet, TV satelit, linie telefonica interna si internationala, balcon, uscator de par, cada.

Camerele spatioase si confortabile care ofera o privire panoramica spre Muntii Bucegi si Muntii Baiului, precum si amabilitatea unui personal bine calificat sunt garantia unui sejur reusit !

Hotelul dispune de sala de conferinte, parcare supravegheata, spalatorie-curatatorie, camera de bagaje, seif la receptie, microbus .

Sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri fiind dotata corespunzator cu videoproiector, retroproiector, ecran proiectie, sonorizare, flipchart, internet.

Hotelul detine si o baza de relaxare ce-i ispiteste pe toti cei care ii trec pragul compusa din: sauna, sala de fitness, teren de sport cu nocturna, complex de distractii.

Incepand cu 35 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA si mic dejun

 

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.326.811, via E-Mail la rezervari@azugaresort.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Ski & Bike Resort, Azuga .