Hotel Ski & Bike Resort, Azuga

Valea Prahovei, Azuga
  • Mareste
    Hotel Ski & Bike Resort, Azuga

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Ski & Bike Resort de 3 ★★★ stele din Azuga, iar tarifele incep cu 35 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Azuga este de 54 locuri in 27 camere.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Hotelul Azuga Ski & Bike Resort are o capacitate de 27 camere, din care:
– 20 camere duble twin;
– 6 camere duble matrimoniale
– 1 apartament.

Toate camerele sunt dotate cu: minibar, acces internet, TV satelit, linie telefonica interna si internationala, balcon, uscator de par, cada.

Camerele spatioase si confortabile care ofera o privire panoramica spre Muntii Bucegi si Muntii Baiului, precum si amabilitatea unui personal bine calificat sunt garantia unui sejur reusit !

Hotelul dispune de sala de conferinte, parcare supravegheata, spalatorie-curatatorie, camera de bagaje, seif la receptie, microbus .

Sala de conferinta cu o capacitate de 40 de locuri fiind dotata corespunzator cu videoproiector, retroproiector, ecran proiectie, sonorizare, flipchart, internet.

Hotelul detine si o baza de relaxare ce-i ispiteste pe toti cei care ii trec pragul compusa din: sauna, sala de fitness, teren de sport cu nocturna, complex de distractii.

Incepand cu 35 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA si mic dejun

 

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.326.811, via E-Mail la rezervari@azugaresort.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Ski & Bike Resort, Azuga .