Hotel Sirena, Saturn

Saturn, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Sirena de 3 ★★★ stele din Saturn, in Romania, iar tarifele incep cu 109 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0736.857.552 .

Hotelul, renovat recent (in anul 2006), detine centru de tratament, parcare pazita, bar de zi, terasa de vara si acces Aqua Park Balada, la 20 m. Hotelul detine si o baza de tratament proprie. Pentru cei care doresc sa faca si tratament, hotelul detine o baza proprie cu sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie, gimnastica medicala, impachetari namol sau parafina, bai de plante, dus subacval, kinetoterapie si cura geriatrica.
Camere: Ofera cazare intr-un total de 283 de camere. Camerele duble dispun de sistem de climatizare, TV cu televiziune prin cablu, minibar, geam termopan, balcon, baie cu dus si uscator de par. Apartamentele sunt compuse din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, hol si baie. Sunt dotate cu sistem de climatizare, TV cu televiziune prin cablu, minibar, geam termopan, balcon, baie cu dus si uscator de par.
Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant de mare capacitate pentru servirea meselor principale, dar si de un bar si terasa pentru cei care doresc se se relaxeze in timpul zilei sau seara.
Servicii gratuite: informatii turistice, comenzi taxi, acces Aqua Park Balada
Servicii cu plata: servicii de tratament, servicii de calcatorie-spalatorie

Incepand cu 109 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0736.857.552 .