Hotel Silvia Apart, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Silvia Apart de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 35 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 34 locuri in 16 camere.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 36 locuri.

Hotel Silvia Apart este situat in Sinaia, in vecinatatea Manastirii Sinaia 150m si a Castelului Peles 500m in zona centrala, cu acces usor catre domenilul skiabil si zonele de plimbare, agrement.

Hotelul are 12 apartamente cu un dormitor, sufragerie, bucatarie, baie cu o suprafata utila de 50 mp, Lcd

Un apartament de 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie, in suprafata de 70 mp, Tv Lcd.

3 garsoniere cu o camera, bucatarie, baie, in suprafata de 30 mp, Tv Lcd.

Hotelul are spatii de cazare generoase cu suprafete vitrate mari, mobilierul din camere si baie corespunde cerintelor turistilor, curatenia se face zilnic, lenjeria si prosoapele se schimba la 3 zile

Toate apartamentele si garsonierele au bucatarie dotata cu frigider, cuptor cu microunde, flitru de cafea vesela si tacamuri.

Fiecare apartament si garsoniera are centrala proprie, la dispozitia turistilor.

Hotelul dispune de o sala de conferinte cu 36 de locuri, sala depozitare material sportiv, lift, internet wireless, cablu tv, locuri de parcare si curte interioara.

Din toate apartamentele si garsonierele se poate admira o frumoasa panorama a Muntelui Furnica, Baiului.

Curtea interioara mobilata pentru pregatirea preparatelor la gratar.

Incepand cu 35Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA si mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.313.858, via E-Mail la hotelsilviaapart@yahoo.com, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Silvia Apart, Sinaia .