Hotel Silva, Busteni

Valea Prahovei, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Silva de 3 ★★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 44 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Busteni este de 222 locuri in 115 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 + 250 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 12 + 35 + 60 + 90 + 90 locuri.

Hotelul Silva este amplasat în staţiunea Buşteni, la poalele Masivului Caraiman, la o altitudine de 950 m, în vecinătatea staţiei de telecabină Buşteni – Babele și la 5 minute de mers față de Mânăstirea Caraiman. Zona este liniștită, cu o impresionantă vedere către masiv, fiind considerată poarta de intrare în munţii Bucegi.

Baza de agrement în aer liber vă pune la dispoziție 2 terenuri cu suprafață sintetică și instalație de nocturnă (unul de tenis, al doilea multifuncțional). De altfel, tradiția Hotelului Silva de prieten al sportivilor, este unanim apreciată, acesta fiind „incubatorul” multor succese internaționale: scrimă, box, lupte, tenis, volei, handbal, etc.

Majoritatea camerelor au balcon cu priveliște de neuitat către crestele din jurul nostru.

Vă punem la dispoziție 5 săli de conferințe cu toate dotările necesare organizării unei întâlniri de succes.

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.321.412, via E-Mail la rezervari@hotelsilva.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Silva, Busteni .