Hotel Sfanta Maria, Techirghiol

Techirghiol, Litoral

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Sfanta Maria de 2 ★★ stele din Techirghiol, in Romania, iar tarifele incep cu 70 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Profil : Baza de tratament proprie
Info Hotel: Hotelul este situat in centrul orasului Techirghiol, in incinta manastirii Sfanta Maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp. Hotelul detine un cabinet medical de consultatii, doua cabinetede de tratament  electroterapeutic, un cabinet de tratament de unde scurte. Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima genera?›ie. 
Camere: Hotelul are o capacitate de 70 de camere, dotate cu TV, frigider si grup sanitar propriu.
Restaurant: Hotelul dispune de restaurant cu pensiune. Masa se poate servi si in sistem bon valoric.
Servicii gratuite: Informatii turistice.
Servicii cu plata: Tratament, servicii de spalatorie, telefonie si calcatorie.
Tratament: Factorii terapeutici la baza de tratament sunt: apa lacului Techirghiol, cloruto-sodica in care predomina clorurile si sulfatii de sodiu si magneziu cu mineralizare totala de 85%, namolul sapropelic din lac, precum si bioclimatul de stepa cu influente marine. Indicatiile terapeutice cuprind o gama larga de afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice si dermatologice (ca indicatii majore), pe langa acestea putand fi tratate si unele boli asociate.
Animale de companie: Accesul este interzis.
Atractii in zona: Lacul Techirghiol, Biserica Nemteasca.

Incepand cu 70 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / Camera dubla 3***

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.