Hotel Roua, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Roua de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 39 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 51 locuri in 26 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

Hotel Roua*** – Ski resort & more

Evadeaza din cenusiul cotidian, intr-o oaza a relaxarii!

Situat in orasul Predeal, judetul Brasov, la aproximativ 150 km de Bucuresti, Hotel Roua*** – Ski resort & more  reprezinta o alegere pe care nu o veti regreta cand decideti sa evadati din cenusiul urban, intr-o oaza de liniste si relaxare, unde veti fi insotiti in permanenta de muzica naturii.

Hotelul Roua din Predeal este locul ideal pentru o vacanţă reuşită la munte sau pentru a organiza diverse întâlniri de afaceribancheturi şi prezentări, restaurantul hotelului putând susţine evenimente de până la 80 de persoane.

Hotelul Roua Predeal este situat in mod convenabil la 10 minute de mers pe jos de pârtia Clăbucet.

Pârtiile din Predeal sunt renumite pentru calitatea şi lungimea lor. Toate pârtiile sunt modern amenajate şi totalizează 8 km de domeniu schiabil.

Pentru ca relaxarea să fie desăvârșită, puteti merge la o şedinţă de saună !

Nu pierdeţi antrenamentul zilnic nici măcar când sunteţi în vacanţă, mergeti la sala de fitness!

Pentru ca cei mici să nu se plictisească, ei își pot petrece ziua în locul special amenajat.

Incepand cu 39 Euro / Noapte / Camera dubla

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0754.220.741, via E-Mail la rezervari@hotel-roua.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Roua, Predeal .