Hotel Rina Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Rina Sinaia de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 50 € … Cazare cu mic dejun si taxe incluse.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 465 locuri in 245 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 600 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 10 + 24 + 50 + 80 + 100 + 150 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina, sauna uscata, hammam – sauna umeda, zona de fitness, masa de biliard, salon de masaj, frizerie si coafor.

Hotelul Rina Sinaia beneficiază de o locaţie centrală, la 2 minute de mers pe jos de parcul Dimitrie Ghica. Acest hotel elegant oferă servicii de spa şi acces gratuit la o piscină interioară, la o saună şi la facilităţile de fitness.

Toate camerele hotelului Rina Sinaia au ferestre mari, cu vedere panoramică la munţii din jur. Există un TV cu ecran plat şi o baie privată cu duş sau cadă.

Proprietatea asigură parcare privată gratuită şi acces gratuit la internet WiFi în toate zonele. Este disponibil şi un loc de joacă interior. Pentru relaxare se pot aranja masaje, la cerere şi la un cost suplimentar.

Hotelul include o cafenea şi un restaurant care serveşte un mic dejun tip bufet şi preparate internaţionale. Crama Sinaia îşi întâmpină oaspeţii cu mâncăruri româneşti tradiţionale, muzică live în fiecare seară şi muzică live şi dans sâmbăta.

Castelul Peleş este la 2 km de proprietate. Hotelul se află la 300 de metri de primăria şi gara din Sinaia şi la 550 de metri de Mănăstirea Sinaia.

Bucurați-vă de zona de relaxare din cadrul Hotel Rina Sinaia, zonă ce include: piscină interioară încălzită, saună uscată, hamam – saună umedă, zonă de fitness, masă de biliard, salon de masaj, frizerie și coafor.

Incepand cu 50 Euro /Camera dubla / Noapte / Mic dejun si taxe incluse

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.302.949, via E-Mail la rezervari@sinaia.rinahotels.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Rina Sinaia .