Hotel Regal 1880 din Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Regal 1880 de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 65 € … Cazare cu mic dejun.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 39 locuri in 20 camere.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri.

Hotelul Regal 1880 clasificat la 3***, este situat în centrul orașului Sinaia, la 350 de metri de gară și la 800 de metri de Mănăstirea Sinaia. Oferă acces WiFi gratuit, o recepție deschisă non-stop și o grădină.

Fiecare cameră are TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite. Unele unități de cazare oferă și zonă de relaxare.

Printre alte facilități oferite la proprietate se numără săli de conferințe și depozit de bagaje. Oaspeții pot savura zilnic micul dejun la Regal 1880.

Oaspeții pot ajunge pe jos la locuri de parcare gratuite aflate pe stradă. Hotelul este la 400 de metri de Casa Memorială George Enescu și la 1,2 km de Castelul Pelișor.

Incepand cu 65 Euro / Camera dubla / Mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0761.112.456 .