Hotel Recif, Neptun

Neptun, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018 la Hotel Recif de 3 ★★★ stele din Neptun, in Romania, iar tarifele incep cu 101 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.731.727 .

Fostul hotel Covasna, actual Hotel Recif, este o oaza de liniste si relaxare pentru toti oaspetii sai (familii cu unu sau mai multi copii, cupluri tinere, pensionari in cautare de liniste etc.).
Camere: Dispune de 160 de camere duble, dotate conform celor mai exigente standarde, cu televizor, minibar, cabina dus, balcon, seif electronic si aer conditionat. Accesul in camera se face pe baza de cartela magnetica. Nu se accepta cazarea  pentru 3 adulti. Tariful unei camere single este de 80% din camera dubla si se rezerva la cerere, in functie de disponibilitati.

Restaurant: Pentru servirea mesei se poate alege un salon elegant unde se serveste micul dejun sau o terasa moderna, inconjurata de verdeata. Se servesc specialitati din bucataria traditionala romaneasca si internationala
Servicii gratuite: accesul la piscina si sezlong este gratuit pentru oaspetii hotelului. Turistii dispun de internet wireless gratuit in ariile publice, iar parcarea este gratuita in limita disponibilitatilor.
Servicii cu plata: servicii de calcatorie / curatatorie, convorbiri telefonice, transmiterea de faxuri

Incepand cu 101 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.731.727 .