Hotel Raluca, Venus

Venus, Litoral

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Raluca de 3 ★★★ stele din Venus, in Romania, iar tarifele incep cu 55 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Hotelul este pozitionat in centrul statiunii, la 5 km de gara feroviara Mangalia si la 150 m de plaja.
Info: Dispune de terasa de vara si este recunoscut pentru arhitectura sa deosebita, cu o curte interioara.
Camere: Camerele sunt dotate cu TV, minibar, gresie, geam termopan si baie proprie.
Restaurant: Restaurantul este clasic si are o capacitate de 800 de locuri. Masa se poate servi in restaurantul hotelului, micul dejun fiind bufet suedez, iar celelalte mese in sistem ,,bon valoric”.
Servicii gratuite: informatii turistice, distribuirea corespondentei, transmiterea mesajelor, trezirea turistilor la cerere, piscina
Servicii cu plata: aer conditionat
Facilitati copii: Un copil intre 0 – 6,99 ani, insotit de 2 adulti platitori, beneficiaza de gratuitate la cazare in camera dubla, cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar, iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate la cazare si reducere de 50% la micul dejun. Copiii intre 7 – 11,99 ani achita 50% din contavaloarea unui loc de cazare, beneficiind de pat suplimentar. Copilul cu varsta cuprinsa intre 12 – 17,99 ani achita 70% din contravaloarea unui loc de cazare, cu acordare de pat suplimentar.

Incepand cu 55 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.