Hotel Puflene Resort in Murighiol, Delta Dunarii

Murighiol, Delta Dunarii

Oferta este un Sejur la Hotel Puflene Resort de 5 ★★★★★ stele din Delta Dunarii, in Romania, iar tarifele incep cu 194 € … Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0753.112.222 .

 

Posibilitatile de relaxare sunt multiple si raspund celor mai exigente cerinte.

Acest proiect este rezultatul pasiunii si al perseverentei, intr-un peisaj de basm desfasurat pe o suprafata de peste 10 ha Puflene Resort” din Murighiol este noul etalon al ospitalitatii din Delta Dunarii. Realizat pe marginea lacului, intr-un decor natural unic, „Puflene Resort” este destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat, fie ca esti impreuna cu familia sau prietenii, bunul gust, rafinamentul si eleganta te va surprinde la fiecare pas.

Oaza unica in Delta Dunarii, „Puflene Resort” este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii , confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta tinuta profesionala. Strucutura cazare: 96 de camere duble 6 apartamente Toate camerele dispun de: minibar seif cablu TV Internet Wi-Fi telefon uscator de par terasa aer conditionat sistem de acces cu card

Incepand cu 194 EURO / PERSOANA / SEJUR 5 NOPTI CU MIC DEJUN INCLUS

Acces gratuit la Spa(piscina interioara, sala fitness, jacuzzi

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0753.112.222 .