Hotel Piemonte, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Piemonte de 4 ★★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 45 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 122 locuri in 62 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri.

Hotelul Piemonte, situat in statiunea turistica Predeal, pe DN1, clasificat la 4*, este locul ideal pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri. Pentru confortul turistilor,  hotelul ofera servicii de calitate: restaurant clasic cu specific national si international (80 locuri); bar de zi (40 locuri); sala de conferinte (echipata corespunzator – 100 locuri); programe TV prin satelit; internet wireless; room service; parcare supravegheata video; seif in camera si la receptie; sala de fitness; salon manichiura pedichiura; salon frizerie coafura; masaj.

Hotel Piemonte ofera servicii de calitate satisfacand cerintele si nevoile clientilor sai, la un standard international, asigurand 84 locuri de cazare, in urmatoarea structura:

– 4 apartamente cu jacuzzi
– 20 camere duble (12 duble twin, 8 duble matrimoniale)
– 6 camere single
– 9 camere de 3*.
Fiecare camera este dotata cu seif, minibar, televiziune cablu/digitala, uscator par, fier de calcat.

Pentru clientii hotelului accesul la sala de fitness este gratuit si parcarea este gratuita si supravegheata video.

Pentru organizarea intalnirilor de afaceri va pune la dispozitie o sala de conferinte de 100 de locuri, dotata cu sistem audio Hifi, microfoane mobile, video-proiector, ecran proiectie, flipchart, laptop si acces Internet de mare viteza, aer conditionat, activitati de secretariat asigurate pe tot parcursul actiunii, realizand astfel un cadru ideal pentru desfasurarea sedintelor, congreselor sau prezentarilor dumneavoastra.

Incepand cu 45 Euro / Noapte / Camera dubla / Mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.455.849, via E-Mail la piemonte@karpaten.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Piemonte, Predeal .