Hotel Pestera, Busteni

Valea Prahovei, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Pestera de 4 ★★★★ stele din Busteni, in Romania, iar tarifele incep cu 53 € … Camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0372.733.321 .

Hotelul Peștera este situat în Parcul Natural Bucegi la 1600 de metri altitudine, în imediata apropiere a Mănăstirii si a Peșterii Ialomiței.

Accesul auto este din drumul național DN71 Sinaia-Târgoviște prin Moroeni, pe Dj 714 spre Peștera (34 Km din drumul național) sau, pe drumul asfaltat Dj 713 spre Cabana Cuibul Dorului, Cabana Dichiu, Peștera (25 Km din drumul național).

Amplasarea în mijlocul naturii, între minunile făcute de natură: Babele, Sfinxul și minunea făcută de om: Lacul Bolboci precum și serviciile deosebite fac din Hotelul Peștera**** locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.

Fiecare cameră oferă vedere la munte și este dotată cu TV, seif, minibar, telefon, baie cu duș sau cadă.

Camerele Suite sunt dotate cu ceainic electric pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, baie cu duș sau cadă cu hidromasaj. Majoritatea camerelor au logie (balcon).

Hotelul Peștera vă oferă de asemenea un restaurant cu preparate delicioase, pregătite în casă de către bucătarii noștri. Alimentele sunt atent selecționate și aduse de la ferma noastră, Ferma Conțești.

Incepand cu 53 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA si micul dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0372.733.321, via E-Mail la info@pestera.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Pestera, Busteni .