Hotel Parang, Baile Olanesti

Baile Olanesti, Balneo
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel PARANG, BAILE OLANESTI (2)
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel PARANG, BAILE OLANESTI (1)
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel PARANG, BAILE OLANESTI (3)
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel PARANG, BAILE OLANESTI (4)
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel PARANG, BAILE OLANESTI (5)

Oferta este un pachet Balneo 2017 – 2018, Sejur la Hotel Parang de 2 ★★ stele din Baile Olanesti, in Romania, iar tarifele incep cu 24 € … Restaurant, bar de zi, club, internet-cafe, sala de spectacole, parcare, baza de tratament, cofetarie, spalatorie, centrala termica. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0250.775.164 .

Turistul trebuie sa prezinte la receptie bilet de trimitere de la medicul de familie, card de sanaate, talon de pensie sau adeverinta de salariat, copie buletin.

Hotelul Parang este situat in centrul statiunii Baile Olanesti.

Dotari camere

Hotelul Parang detine 718 locuri de cazare in 366 de camere, distribuite in 5 corpuri. Toate camerele sunt dotate cu: baie cu dus, telefon, radio, TV (in camerele single)

Facilitati hotel

Hotelul Parang dispune de: restaurant, bar de zi, club, internet-cafe, sala de spectacole, parcare, baza de tratament, cofetarie, spalatorie, centrala termica.

Alte informatii

Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.
Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.

Nota:

 • tarifele sunt valabile doar pentru turistii romani;
  ·         turistii sositi la tratament (cu exceptia celor cazati la hotel International) trebuie sa prezinte medicului din hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si Bilet de Trimitere pentru Servicii Medicale in sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate, in caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turistii neasigurati;

Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include:
o    1 consultatie medicala initiala;
o    3 proceduri/zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale – procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare);
o    asistenta medicala permanenta;

 • NU se acorda mai putine zile de tratament decat sejurul;

Tariful nu include:

 • taxa de statiune, ce reprezinta 1 % din valoarea primei nopti de cazare, se achita separat la receptia hotelul

INCEPAND CU 24 EURO / NOAPTE / CAMERA DUBLA

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0250.775.164 .