Hotel Paradiso, Mangalia

Mamaia, Litoral
 • Mareste
  Cazare Hotel Paradiso,Mangalia (1)
 • Mareste
  Cazare Hotel Paradiso,Mangalia (2)
 • Mareste
  Cazare Hotel Paradiso,Mangalia (3)
 • Mareste
  Cazare Hotel Paradiso,Mangalia (4)

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Paradiso de 3 ★★★ stele din Mangalia, in Romania, iar tarifele incep cu 154 € … Persoana / Sejur 6 nopti.

Hotel ,,Paradiso” este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja si la 250 m de centrul statiunii. Hotelul se afla in vecinatatea sitului arheologic Callatis si Muzeului de Arheologie.
Info: Cunoscut in trecut sub numele de ,,Hotel Mangalia-Siemens”, hotelul ,,Paradiso” a fost renovat in totalitate si sta la dispozitia tuturor celor care vor sa-si petreaca o vacanta pe litoralul Marii Negre sau sa beneficieze de cele mai bune tratamente balneare si de recuperare pentru afectiuni reumatismale si nu numai. In cadrul hotelului functioneaza un cabinet de Geriatriea€“Ana Aslan (reflexologie si masaj, salon de cosmetica si manichiura), magazin de suveniruri, sala de fitness, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, 2 sali de conferinte (dotate cu flipchart, videoproiector si instalatie sonorizare) si baza de tratament.
Camere: Hotelul dispune de 273 de camere, dintre care 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente, dotate cu TV, minibar, telefon, aer conditionat si baie cu dus. Apartamentele sunt dotate cu living (canapea) + dormitor, grup sanitar propriu, TV cablu, bar – racitor, telefon si aer conditionat. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate apartamentele hotelului au vedere la mare.
Restaurant: Hotelul are restaurant propriu cu specific international, cu o capacitate de 500 de locuri, si un bar, la parter, cu 40 de locuri. Modul de servire al mesei este in sistem ,,bufet suedez” pentru micul dejun si ,,cont turist” pentru pranz si cina.
Servicii gratuite: camera bagaje, preluare si transmitere mesaje, trezire turisti la ora solicitata, casuta seif la receptie
Servicii cu plata: transmitere faxuri sau e-mail-uri, xerox, consumatie minibar din camera, acces fitness, piscina interioara

Incepand cu 154 Euro / Persoana / sejur 6 nopti / mic dejun inclus

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.