Hotel Palace, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Palace de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 45 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 280 locuri in 145 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 230 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 25 + 30 + 45 + 80 + 110 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina, jacuzzi, sala de fitness, o sauna umeda si una uscata, bai cu sare, o zona de relaxare si una dedicata sedintelor de masaj.

Dincolo de eleganta clasica de secol XX, Hotelul Palace beneficiaza de o pozitie cu adevarat privilegiata: in centrul orasului, in imediata vecinatate a Casino-ului din Sinaia, a Hotelului Caraiman si la doar cateva minute de mers pe jos de centrul comercial al orasului sau de Manastirea Sinaia.

Hotelul Palace este cu siguranta un palat nu numai prin creatie arhitecturala, ci si prin nivelul de confort si de calitate al serviciilor oferite.

Restaurantul hotelului Palace este o gazda ospitaliera pentru diverse evenimente din viata dumneavoastra. Restaurantul Palace va pune la dispozitie intr-o ambianta deosebita o larga varietate de preparate culinare din bucataria traditionala romanesca si internationala. Bauturile rafinate vin din toata lumea, iar vinurile sunt alese din cele mai reprezentative podgorii.

Salonul clasic al restaurantului Palace, cu 230 de locuri, ofera servicii complete: de la micul dejun (bufet suedez) si pana la cocktail-uri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive.

CENTRUL LAVENDER SPA, situat la parterul hotelului Palace, cu ferestre catre Parc, este locul perfect pentru relaxare. Puteti inota in piscina interioara sau va puteti relaxa in jacuzzi. Aveti la dispozitie o sala de fitness, o sauna umeda si una uscata, bai cu sare, o zona de relaxare si una dedicata sedintelor de masaj.

Salile de conferinta sunt echipate cu aparatura moderna: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.311.542, via E-Mail la office@palacesinaia.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Palace, Sinaia .