Hotel Oxford, Constanta

Constanta, Litoral

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Oxford de 3 ★★★ stele din Constanta, in Romania, iar tarifele incep cu 138 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Profil: Confort.
Situare: Hotelul Oxford este situat chiar la intrarea in statiunea Mamaia, langa Satul de Vacanta, aflandu-se la mai putin de 5 minute de plaja.
Info hotel: Complexul dispune de sali de conferinta, un restaurant de top class cu bucatarie internationala si traditionala, lobby-bar, teren de sport, sali de masaj. Pentru distractie si petrecerea timpului liber, hotelul va pune la dispozitie disco-club, night-club, sala de biliard si terenuri de sport.
Camere: Dispune de 90 de camere duble si 6 apartamente dotate cu: minibar, linie telefonica internationala, cablu TV, aer conditionat, wi-fi, balcon, baie cu cabina de dus.
Restaurant: Restaurantul propriu, Grand Cuccina, ofera meniuri diverse, atat din bucataria traditionala si internationala, cat si meniuri cu specific macedonesc si grecesc. Micul dejun se serveste in sistem bufet suedez, iar pranzul si cina in sistem bonuri valorice.
Servicii gratuite: Internet, parcare.
Servicii cu plata: Sala de conferinte complet dotata, servicii de secretariat.
Facilitati pentru copii: Un copil cu varsta intre 0-5 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar; Copiii cu varsta intre 5-10 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita pentru mic dejun; Peste 10 ani achita un supliment pentru patul suplimentar si mic dejun.
Animale de companieSe permite cazarea cu animale de companie, contra cost.
Atractii in zona: Gravity Patk, Faleza Cazino, Delfinariu, Parcul Tabacariei, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Moscheea Carol I, Muzeul Marinei Romane, Portul Tomis.

Incepand cu 138 Euro / Persoana  / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.