Hotel Orizont, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Orizont de 4 ★★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 76 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 262 locuri in 140 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 250 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 30 + 30 + 100 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina si sala de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de sauna si jacuzzi, plus o camera de gheata pentru tratamente complexe de infrumusetare.

Hotelul Orizont revine în atenţia dumneavoastră cu o nouă înfăţişare demnă de renumele cu vechime pe piaţa românească. Hotelul vă propune 135 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinţe Orizont Forum, un restaurant cu specific internaţional şi unul cu specific tradiţional românesc, alături de cramă și un bar cu o arhitectură deosebită.

Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legătura între cabana “Trei Brazi” și stațiune și la 50m de DN1. Complexul reprezintă punctul ideal de cazare pentru turiștii interesați de explorarea traseelor montane din zonă – Cabana Susai, Clăbucet, Gârbova, Piatra Mare – și de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peleș (Sinaia) și Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate în apropiere.

Renovat complet în 2010, hotelul a devenit locația cea mai căutată din Predeal, impresionând prin facilitățile deosebite pe care le pune la dispoziția turiștilor:

– 94 de camere double standard și 18 de camere double executive, cu baie proprie, minibar, telefon și internet gratuit, birou de lucru și TV
– 16 camere single oferind un spațiu generos și condiții de confort sporit prin dotările la standarde internaționale
– 7 apartamente impresionând prin finisajele de calitate și condițiile oferite – aer condiționat, seif, frigider, TV și telefon, ideale pentru familiile aflate în concediu
– 2 lifturi

La cerere, camerele pot fi dotate cu paturi suplimentare pentru copii, iar mesele pot fi servite în incinta restaurantului cu specific internațional sau celui cu specific românesc. Hotelul dispune de un bar și deține totodată un centru de conferințe pentru evenimente business și activități sociale.

Condițiile de cazare și calitatea deosebită a serviciilor sunt doar două dintre atuurile Hotel Orizont, ce oferă în plus clienților săi acces gratuit la piscină și sală de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de saună și jacuzzi, o cameră de gheață pentru tratamente complexe de înfrumusețare și parcare supravegheată pentru siguranță deplină pe durata șederii în Predeal.

Centrul de recreere Hotel Orizont – piscină acoperită, SPA, sală fitness, jacuzzi, saună uscată, sauna umedă, saună cu infraroșu, masaj, împacahetări – 5 tipuri.

Incepand cu 76 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.455.150, via E-Mail la office@hotelorizont.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Orizont, Predeal .