Hotel Opal, Cap Aurora

Cap Aurora, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Opal de 3 ★★★ stele din Cap Aurora, in Romania, iar tarifele incep cu 57 € … Persoana / Sejur 3 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0752.022.462 .

Hotelul ,,Opal” este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora, fiind amplasat pe faleza din statiune, la 50 de metri de plaja. Zona este pitoreasca, mai ales datorita reliefului spectaculos si a pozitionarii intre padurea Comorova si mare.
Privelistea din camera de hotel este superba. Dispune de restaurant, cofee lounge, 4 sali de conferinte si teren de tenis, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat.
Camere: Oaspetii hotelului beneficiaza de 216 camere duble, din care 150 cu vedere la mare, 15 apartamente cu living, dormitor si 2 balcoane. Design-ul modern al spatiilor noaste de cazare creeaza o simbioza perfecta intre confort si functionalitate. Toate camerele beneficiaza de: balcon, CATV, telefon, AC si minibar.
Restaurant: In cadrul complexului, Restaurantul ,,Opal” va asteapta cu meniu international si preparate delicioase servite intr-o atmosfera relaxanta atat in interior, cat si pe cele 2 terase cu vedere spre mare.
Facilitati: Oaspetii beneficiaza de internet Wi-fi gratuit in spatiile publice ale complexului, cat si de parcare privata pazita si de loc de joaca pentru copii.

Incepand cu 57 Euro / Persoana / sejur  3 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0752.022.462 .