Hotel New Montana, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel New Montana de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 62 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 350 locuri in 175 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 450 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 28 + 35 + 50 + 100 + 420 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Sauna, sala de fitness, jacuzzi, piscina semiolimpica incalzita si sala de fitness.

Localizat în inima oraşului Sinaia, un mic resort de munte şi ski, New Montana Hotel este destinaţia ideală pentru recreere şi pentru întâlniri de afaceri, oferind oaspeţilor săi o atmosferă plăcută, relaxantă şi servicii de calitate. Acest hotel oferă o capacitate de 360 de locuri şi găzduieşte orice tip de evenimente, de la o simplă conferinţă până la cocktail-uri cu 1000 de invitaţi.

Fiecare din cele 175 de camere şi apartamente ale hotelului oferă o privelişte spectaculoasă asupra  Munţilor Carpaţi. Paturile comfortabile asigură un somn odihnitor pe saltele de calitate cu lenjerii de bumbac atent selecţionate şi perne antialergice. Fiecare baie este dotată cu cadă, uscător de păr, produse cosmetice, halat de baie şi papuci.

Clubul de sănătate New Montana este un spa care va deveni locul favorit din Sinaia pentru relaxare sau pentru antrenamente profesionale. Clienţii hotelului au acces gratuit la saună, sala de fitness, jacuzzi, piscina semiolimpică încălzită sau sala de fitness.

La spa vă oferim un meniu sănătos alaturi de cocktail-uri de fructe şi sucuri proaspete de legume pot fi comandate la piscină sau la recepţia centrului de sănătate. Pentru cei care preferă antrenamente fizice este disponibilă sala de fitness dotată cu echipamente moderne. Pentru a alunga stresul puteti face o programare la experţii noştri în masaj şi veţi avea parte de un tratament personalizat combinat cu aromaterapie şi cromoterapie.

Incepand cu 62 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA, mic dejun,acces gratuit la piscina,sauna,jacuzzi si sala de fitness

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.312.751, via E-Mail la office@newmontana.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel New Montana, Sinaia .