Hotel Mures, Saturn

Saturn, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Mures de 2 ★★ stele din Saturn, in Romania, iar tarifele incep cu 43 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.752.452 .

Turistii care achizitioneaza un sejur de minim 5 nopti au o intrare gratuita la Aqua Park Balada.
Situare: Pozitionat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia, hotelul se afla la 50 m de plaja, aproape de Aqua Park Balada si Cleopatra.
Info: Acesta detine 153 de camere, bar, terasa de vara, exchange office si parcare. Hotelul nu are baza proprie de tratament, insa doritorii pot beneficia de centrele ,,Hora” si ,,Balada”. Hotelul detine si o frumoasa terasa de vara.
Camere: Cele 153 de camere duble, dispuse pe 5 etaje, au in dotare baie proprie si balcon. Camera single se calculeaza scazand valoarea mesei pentru 1 adult din valoarea camerei duble.
Restaurant: Masa se poate servi la restaurant Prahova, micul dejun este meniu fix, iar celelalte mese se servesc in sistem ,,bon valoric”.
Servicii gratuite: informatii utile, trezire turisti la cerere, distribuire corespondenta, transmitere mesaje primite
Servicii cu plata: parcare, inchirieri TV si minibar (in limita disponibilului)

Incepand cu 43 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.752.452 .